| Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау. Оқу құралы. А. Матибаева, М. Алимарданова, А. Джетписбаева В данный момент этот товар отсутствует в продаже. Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь. Оқу құралында құрамы, қасиеттері және өсімдіктер мен жануарлар майлардың классификациясы қарастырылған. Майлар мен сүт өнімдері адам тамақтануы рационында маңызды орын алады. Майлар мен сүт өнімдерінің сапасын бағалау кезінде қолданылатын заманауи интерпритацияда органолептикалық және физико-химиялық көрсеткіштер берілген.
Отандық және шетел өндірісінің май және сүт өнімдерінің жаңа жаңа түрлері ескеріліп, сертификация және перспективті ассортименті мәселелеріне ерекше көңіл бөлінген. Өнімдерін өндіруге қолданылатын шикізаттардың сапасына қойылатын талаптар, химиялық құрамы және технологиялық қасиеттері келтірілген.
Оқу құралы — «Азық-түлік өнімдер технологиясы» мамандығы студенттеріне, сонымен қатар әр түрлі тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тамақтану мәселелерімен қызығушылардың барлығына араналған. |
Детальная информация
Издательство
Фолиант, Казахстан, все товары
Издательство «Фолиант» было основано в 1996 году и с тех пор занимает прочное место на рынке литературы. Уникальность этой компании заключается в том, что она не только издает книги, но и обладает собственной типографией, что является значительным преимуществом в индустрии.
Благодаря наличию своей типографии, издательство «Фолиант» имеет полный контроль над процессом печати книг. Это позволяет обеспечивать высокое качество продукции, точность передачи дизайна и сохранность авторских идей.... |
Авторы
Авторы
Авторы
Разделы товара
%text%