Қоғамдық тамақтандыруда қызмет көрсетуді ұйымдастыру. Оқулық-20%
Қоғамдық тамақтандыру ұйымдарын техникалық жарақтандыру құралдары және кәсіптік қызметті кәсіптік құзыреттерге сәйкес игерудің заманауи тәсілдері қарастырылған, соның ішінде тұтынушылардың тапсырыстарын ескере отырып, қоғамдық тамақтандыру өнімін өндіретін ұйымның мүмкіндіктерін талдау, тұтынушылардың тапсырыстарын орындауды ұйымдастыру және қоғамдық тамақтандыру ұйымдарын тұтынушыларды қабылдауға дайындауды бақылау, қызмет көрсету сапасын арттыру бойынша ұсыныстарды әзірлеу және ұсыну. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы еңбекті қорғау мәселелері және еңбек жағдайларына қойылатын талаптар баяндалған. |
Фолиант, Казахстан, все товары
Р. Мец, , все товары
%text%