Корзина
пуста

Mes Confitures. The Jams and Jellies of Christine Ferber

Кристин Фербер

В данный момент этот товар отсутствует в продаже.
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.

Chefs throughout the world have long prized the rare and delicious creations of France’s Christine Ferber—an internationally known master patissière who has worked with culinary luminaries Alain Ducasse, the Troisgros family, and Antoine Westermann. For the first time, English-language audiences have access to her artistry with the publication of the French bestseller, Mes Confitures: The Jams and Jellies of Christine Ferber. Written in a clear,accessible style, Mes Confitures brings hand-made jams to life for home cooks and professional chefs alike.

In Mes Confitures, Ferber opens her personal recipe book, sharing such treasures as Black Cherry with Pinot Noir, Apricot and Spiced Apple, and Rosehip and Vanilla. Organized seasonally, uncommon recipes like Rhubarb with Acacia Honey and Rosemary, or Banana, Orange, and Chocolate jams raise the craft of confiture to a new level. Ferber also divulges her secrets, identifying the proper tools and equipment for foolproof, exciting, and unusual creations.

Ferber’s use of locally grown, extraordinary ingredients, most of which are accessible in farmers’ markets, gourmet foodshops, or by mail-order, makes for exquisite jams that are far more interesting than the everyday. Ferber’s jams are artisanal in their reliance on seasonal fruits, traditional techniques, and their emphasis on simplicity and freshness.

Детальная информация
Издательство
Язык
английский
Переплет
твердый переплет
Дата выхода
2002
ISBN
9780870136290
Количество страниц
287
Высота издания
210 мм
Ширина издания
210 мм
Толщина издания
30 мм
Код товара
4824063
Издательство

Michigan State University Press, США, все товары

Научно-издательское подразделение Мичиганского государственного университета. Научные публикации в университете значительно предшествовали созданию его типографии в 1947 году. К 1890-м годам Экспериментальные станции института начали выпускать широкий спектр влиятельных публикаций по естественным наукам, и уже в 1876 году профессор А. Дж. Кук заказал типографии в Лансинге издание своего популярного руководства по пасеке, которое выдержало множество изданий и оставалось в печати почти полвека.
Авторы
Разделы товара
Информация
Данного товара сейчас нет в наличии
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.