Корзина
пуста

Root, stem, leaf, flower

Джилл Меллер

В данный момент этот товар отсутствует в продаже.
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.

Root, Stem, Leaf, Flower is a cookbook about plants — it’s about making the most of the land’s bounty in your everyday cooking. Making small changes to the way we cook and eat can both lessen the impact we have on the environment and dramatically improve our health and wellbeing: good for us and for future generations to come. Making plants and vegetables the focus of your meals can improve your cooking exponentially — they provide a feast of flavors, colors and textures.

Root, Stem, Leaf, Flower is a true celebration of seasonal vegetables and fruit, packed with simple and surprisingly quick vegetarian recipes. With roots, we think of the crunch of carrots, celeriac, beetroot. From springtime stems like our beloved asparagus and rhubarb, through leaves of every hue (kale, radicchio, chard), when the blossoms become the fruits of autumn — apples, pears, plums — the food year is marked by growth, ripening and harvest.

With 120 original recipes, every dish captured by acclaimed photographer Andrew Montgomery, and Gill’s ideas for using the very best fresh ingredients, Root, Stem, Leaf, Flower is a thoughtful, inspiring collection of recipes that you’ll want to come back to again and again.

Детальная информация
Издательство
Язык
английский
Переплет
твердый переплет
Дата выхода
2020
ISBN
9781787134331
Количество страниц
320
Высота издания
280 мм
Ширина издания
190 мм
Толщина издания
36 мм
Код товара
3095953
Издательство
Авторы
Разделы товара
Информация
Данного товара сейчас нет в наличии
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.