Корзина
пуста
Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft
Увеличить
Дополнительные изображения
Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft - Фото 1

Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft

В данный момент этот товар отсутствует в продаже.
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.

Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must-have guide for all culinary and baking and pastry students and baking and pastry industry professionals. This new edition improves upon the last with the addition of hundreds of new recipes and photographs, and revised, up-to-date information on creating spectacular pastries, desserts, and breads. New content includes sustainability and seasonality, new trends in plated desserts and wedding and special occasion cakes, and more information on savory and breakfast pastries, volume production, and decor techniques.

Детальная информация
Издательство
Язык
английский
Переплет
твердый переплет
Дата выхода
2015
ISBN
9780470928653
Количество страниц
1136
Высота издания
287 мм
Ширина издания
226 мм
Толщина издания
56 мм
Код товара
3564375
Издательство

Wiley, США, все товары

Международное издательство, которое специализируется на выпуске академических изданий. John Wiley & Sons выпускает издания для студентов и преподавателей высших учебных заведений, исследователей, учёных, медиков.
Разделы товара
Информация
Данного товара сейчас нет в наличии
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.