Корзина
пуста

Tartine Book 3

Чад Робертсон

В данный момент этот товар отсутствует в продаже.
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.

The third in a series of classic, collectible cookbooks from Tartine Bakery & Cafe, one of the great bakeries, Tartine Book No. 3 is a revolutionary, and altogether timely, exploration of baking with whole grains. The narrative of Chad Robertson’s search for ancient flavors in heirloom grains is interwoven with 85 recipes for whole-grain versions of Tartine favorites. Robertson shares his groundbreaking new methods of bread baking including new techniques for whole-grain loaves, as well as porridge breads and loaves made with sprouted grains. This book also revisits the iconic Tartine Bakery pastry recipes, reformulating them to include whole grains, nut milks, and alternative sweeteners. More than 100 photographs of the journey, the bread, the pastry and the people, make this is a must-have reference for the modern baker.

Детальная информация
Издательство
Язык
английский
Переплет
твердый переплет
Дата выхода
2013
ISBN
9781452114309
Количество страниц
304
Высота издания
261 мм
Ширина издания
223 мм
Толщина издания
32 мм
Код товара
3643640
Издательство
Авторы
Разделы товара
Информация
Данного товара сейчас нет в наличии
Возможно, у нас найдется аналогичный или похожий товар здесь.